About

Welkom bij On the Glow!

Dit is de plek voor inspiratie voor een gezonde plantaardige en groene lifestyle. Naast gezonde vegan recepten deel ik hier ook informatie over reizen en tripjes, yoga, leefstijl en duurzaam leven.

About Mirella

Mirella is een vegan chef, recept ontwikkelaar, yogi, Ayurvedisch lifestyle consultant and reis  junkie.

Sinds 2010 kookt ze al professioneel voor groepen, caterings en yoga en meditation retreats. In 2014 organiseerde zij zelf haar eerste yoga retreat en heeft er inmiddels meer dan 12 wereldwijd gerund, o.a. in Ibiza, Marokko, Mexico, Canada en IJsland. Deze retreats richten zich op ontspanning, verdieping, plezier en gezondheid.

Toen zij met Ayurveda in aanraking kwam tijdens haar yoga teacher training vielen veel dingen op hun plaats. De relatie tussen eten, leefstijl en de juiste balans vinden is eigenlijk heel logisch en natuurlijk. En wat het zo mooi maakt, voor iedereen verschillend! Terug in Amsterdam heeft zij in 2011 de opleiding tot Ayurvedisch voedingsconsulent gevolgd en helpt mensen graag de juiste balans te vinden op een makkelijke en natuurlijke manier.

Dit blog is opgezet voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontwikkelen van een gezonde en duurzame  leefstijl. Door het delen van recepten, leefstijl tips en inspiratie helpt Mirella je om een gebalanceerd leven te lijden en je eigen Glow te vinden.

Mijn nieuwste recepten